Giltig från och med: Maj 2018

Integritet- och cookiepolicy

Vi värnar om din personliga integritet och värdesätter vår relation med dig. I den här integritetspolicyn beskriver vi vilken typ av personuppgifter vi samlar in om våra kunder, hur vi använder informationen, vem vi delar den med och vilka rättigheter våra kunder har när det gäller vår användning av informationen. Vi förklarar också vilka åtgärder vi vidtar för att skydda informationen, hur länge vi sparar den och hur våra kunder kan kontakta oss i frågor som rör vårt integritetsskydd samt hur de kan utöva sina rättigheter.

I samband med relevanta dataskyddslagar är registeransvarig den juridiska enhet som har sitt säte i det land där du är bosatt (där du har din faktureringsadress). Kontaktuppgifter till de juridiska enheter som fungerar som registeransvariga i samband med den vår integritetspolicy hittar du i nedanstående avsnitt "Så kontaktar du oss".

Klicka på någon av länkarna nedan för att hoppa till det aktuella avsnittet:

Uppgifter vi samlar in

^ upp

Vi kan komma att samla in personuppgifter om dig från olika källor. Vi samlar in uppgifterna när du lämnar ut dem i någon av våra butiker, på vår webbplats, via våra sidor i sociala medier, när du laddar ner någon av våra appar (via antingen Apple iOS eller Android) till dina mobila enheter eller på något av våra evenemang. Våra produkter är tillgängliga hos vissa tredjepartsåterförsäljare. Om inte annat anges när du lämnar ut dina personuppgifter får vi inte ta del av eventuella personuppgifter som samlas in av de återförsäljare. Den här integritetspolicyn handlar inte om den datainsamling som görs av våra återförsäljare. När du besöker den här webbplatsen, våra sidor i sociala medier eller använder tjänster eller funktioner i någon av våra appar, samlar vi också automatiskt in vissa uppgifter om din enhet eller användning, bland annat genom att använda teknik som cookies, webbserverloggar och webbfyrar.

Uppgifter du lämnar ut

^ upp

Du kan lämna ut personuppgifter till oss på flera olika sätt, till exempel genom att ta del av ett erbjudande eller en kampanj, eller när du handlar på vår webbplats eller i en av våra butiker, via våra sidor i sociala medier eller genom en av våra appar. De typer av personuppgifter som du förser oss med kan vara:

  • Kontaktuppgifter (till exempel namn, postadress, e-postadress, mobilnummer eller ett annat telefonnummer)
  • Ålder eller födelsedatum
  • Kön
  • Användarnamn och lösenord, alias/skärmnamn
  • Betalningsinformation (till exempel ditt kortnummer, giltighetstid och kortets säkerhetskod)
  • Leverans- och faktureringsinformation (till exempel leveransadress och faktureringsadress)
  • Köphistorik
  • Produktönskemål
  • Hudtyp/hudhälsa
  • Hårtyp
  • Dina fysiska egenskaper och hudvårdsproblem
  • Kontaktuppgifter till vänner, familj eller andra personer som du vill att vi ska skicka ett meddelande till på uppdrag av dig (var noga med att bara lämna ut kontaktuppgifter till personer som du har en personlig relation till eller är släkt med eller som har samtyckt till att ta emot meddelanden från dig eller oss)
  • Information eller innehåll som du lämnar ut (till exempel foton, videor, recensioner, artiklar, frågor, svar i undersökningar och kommentarer)
  • Information som lämnas ut till oss via nätverk för sociala medier eller någon av våra appar när du besöker våra sidor i sociala medier eller använder en av våra appar (till exempel ditt namn, din profilbild, gilla-markeringar, geografisk plats, vänlista och annan information som beskrivs i nätverket för sociala medier eller på appens registreringssida, eller information om din geografiska plats när du använder någon av våra appar)

Så använder vi informationen

^ upp

Vi använder informationen du lämnar ut för att:

  • Skicka reklam eller annan kommunikation till dig, om du väljer det.
  • Tillhandahålla de produkter eller tjänster som du (eller ditt företag) har bett om samt erbjuda funktioner på vår webbplats.
  • Behandla dina kortbetalningar och/eller dina köp av presentkort.
  • Skapa och hantera ditt webbkonto, bland annat erbjuda dig tillgång till din köphistorik i webbutiken och våra fysiska butiker.
  • Skapa en profil om dig baserat på de uppgifter du har lämnat till oss i syfte att skräddarsy vår annonsering utifrån dina intressen, hitta rätt hud- eller hårvårdsserie samt göra vår reklam till dig mer effektiv.
  • Hjälpa dig att välja och beställa om produkter.
  • Chatta med dig eller svara på dina frågor.
  • Publicera dina produktrecensioner.
  • Skräddarsy vilka annonser du ser på vår webbplats och andra platser baserat på dina intressen och din historik hos oss.
  • Kommunicera med dig om, och administrera ditt deltagande i, särskilda evenemang, tävlingar, utlottningar, bonusprogram, undersökningar och andra erbjudanden.
  • Leverera och kommunicera med dig om våra sidor i sociala nätverk och våra appar.
  • Bedriva, utvärdera och förbättra vår verksamhet (till exempel ta fram nya produkter och tjänster, förbättra och utöka våra tjänster, hantera vår kommunikation, analysera våra produkter, göra dataanalyser samt hantera redovisning, revision och andra interna funktioner).
  • Följa gällande regelverk, relevanta branschstandarder och våra egna policyer.

Vi kan också komma att använda informationen på andra sätt där vi i så fall meddelar de som det gäller vid insamlingstillfället. Informationen som samlas in är nödvändig av de skäl som beskrivs ovan. Utan den här informationen är det inte säkert att du kan ta del av vissa av våra produkter och tjänster.

Juridiska grunder för vår användning av information

^ upp

Vi kommer att använda den information du lämnar ut i ovanstående syften om:

  • det är nödvändigt för att utföra innehållet i ett avtal som du är part i (t.ex. för att behandla din betalning eller leverera produkter som du har beställt) eller
  • vi har fått ditt godkännande, eller om
  • vi har ett legitimt intresse av att göra så (inklusive ett legitimt intresse att genomföra marknadsföringsaktiviteter, forskningsaktiviteter, dataanalys och interna administrationsfunktioner, behandla och bemöta rättsanspråk samt bedriva vår verksamhet i enlighet med gällande lagstiftning, relevanta branschstandarder och våra egna policyer).
    '
  • Information vi samlar in automatiskt

    ^ upp

    När du besöker den här webbplatsen, ser eller klickar på våra webbannonser (inklusive våra annonser på tredjepartswebbplatser), besöker våra sidor i sociala medier eller hämtar och använder någon av våra appar (i tillämpliga fall) samlar vi också automatiskt in information om din användning eller enhet eller med hjälp av teknik som cookies, webbserverloggar och webbfyrar. Till exempel om du använder en av våra appar kan vi komma att samla in din IP-adress, ditt unika enhets-ID (eller annan form av enhetsidentifiering) och/eller data om din geografiska plats i syfte att erbjuda dig vissa funktioner i appen. Som vi beskriver mer utförligt nedan kan vi också komma att samla in information om din användning och dina surfvanor med hjälp av olika typer av webbaserad teknik.

    Till din förmån kan våra appar (i vissa avseende) också innehålla funktioner som du kan använda för att förbli inloggad i appen och på så sätt undvika att fylla i lösenordet varje gång du vill använda appen. OM DU VÄLJER ATT FÖRBLI INLOGGAD SKA DU VARA MEDVETEN OM ATT VEM SOM HELST SOM HAR TILLGÅNG TILL DIN MOBILA ENHET KAN VISA OCH GÖRA ÄNDRINGAR I DITT MOBILKONTO OCH EVENTUELLT OCKSÅ HANDLA VIA DITT KONTO. Om du väljer att förbli inloggad i appen på din mobila enhet rekommenderar vi därför varmt att du aktiverar lösenordsfunktionen på den mobila enheten för att skydda dig mot obehörig åtkomst till och användning av den mobila enheten och kontot i appen.


    Teknik vi använder

    ^ upp

    Cookies är små textfiler som webbplatser skickar till din dator eller andra uppkopplade enheter för att unikt identifiera webbläsaren eller lagra information eller inställningar i webbläsaren.


    Interna cookies som krävs för att webbplatsen ska fungera
    ^ upp

    Vi använder förstapartscookies för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt. Du kan välja att inte ta emot dessa cookies och inaktivera dem genom att ändra i webbläsarinställningarna. Observera dock att du utan dessa cookies kan få en sämre användarupplevelse.

    I samband med att vi samlar in information via cookies kan våra webbservrar också registrera information som vilket operativsystem och vilken webbläsare du använder, domän och andra systeminställningar samt vilket språk systemet använder och i vilket land och vilken tidszon din enhet befinner sig. Webbserverloggarna kan också innehålla information som adressen till den webbsida som länkade dig till vår webbplats och IP-adressen för den enhet du använder när du ansluter till nätet.

    För att kontrollera vilka webbservrar som samlar in den här informationen kan vi komma att placera taggar på våra webbsidor som kallas ”web beacons”. Det är datorinstruktioner som länkar webbsidor till vissa webbservrar och deras cookies.

    Webbanalyscookies från tredje part
    ^ upp

    Vi kan komma att använda webbanalystjänster från tredje man på den här webbplatsen, till exempel tjänster från Coremetrics och/eller Adobe Site Catalyst och/eller Google Analytics. Tjänsteleverantörerna som administrerar tjänsterna använder teknik som cookies, webbserverloggar och webbfyrar för att samla in information (som IP-adresser) och använda informationen till att hjälpa oss analysera hur besökare använder webbplatsen. Leverantörerna kan använda cookies som ligger på vår webbplats (exempelvis Google Analytics cookie) och cookies som placeras på tredjepartswebbplatser (exempelvis Google-annonseringscookies) eller andra tredjepartsidentifierare tillsammans för att analysera besökare på vår webbplats. När du besöker vår webbplats för första gången informeras du om användningen av den här analystekniken genom en cookiebanderoll. Tekniken används bara om du tillåter det eller om du fortsätter använda webbplatsen. Du kan när som helst ändra dina cookieinställningar för att visa att du vill godkänna eller blockera den här sortens analysteknik. Varje webbläsare fungerar olika och du kan läsa mer i avsnittet hjälp om hur just din fungerar.

    Om du ändrar cookieinställningarna kan vissa funktioner på vår webbplats inaktiveras, enligt beskrivningen nedan.

    Du kan inaktivera möjligheterna för dessa analystjänster att analysera din webbläsaraktivitet på webbplatsen. Om du vill lära dig mer om webbanalystjänster och utöva din rätt att själv välja hur information om dig samlas in från vår webbplats,

  • För Coremetrics klicka här

  • För Adobe Site Catalyst, klicka här

  • Om du vill inaktivera Google Analytics, hämta insticksprogrammet för inaktivering av Google Analytics i webbläsaren som tillhandahålls av Google på http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. Läs mer om integritetsskydd och Google Analytics i den översikt av Google Analytics som tillhandahålls av Google på: http://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html.
  • Vi kan komma att införa vissa av Google Analytics annonseringsfunktioner (inklusive remarketing med Google Analytics, Google Display Network Impression-rapporter och Google Analytics demografi- och intresserapporter). Du kan välja bort annonsfunktionerna i Google Analytics via Google Ad-inställningar eller genom att besöka https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/. Vi använder de data som tillhandahålls av dessa funktioner enligt beskrivningen under "Hur använder vi den information vi samlar in ”.

  • Cookies för anpassad annonsering från tredje part
    ^ upp

    Vi kan också teckna avtal med tredjepartsannonseringsnätverk som samlar in IP-adresser och annan information med hjälp av cookies, webbserverloggar och webbfyrar på våra webbplatser och e-post; på tredjepartswebbplatser och e-post; samt i våra annonser på tredjepartswebbplatser. De använder informationen för att skapa en profil om dig och visa annonser om produkter och tjänster baserat på dina intressen (även för företag som inte är närstående oss). Du kan se sådana annonser på våra webbplatser och andra webbplatser. Genom processen kan vi också enklare administrera och följa hur effektiva våra marknadsföringsinsatser är. När du besöker vår webbplats för första gången informeras du om användningen av den här analystekniken genom en cookiebanderoll. Tekniken används bara om du tillåter det eller om du fortsätter använda webbplatsen. Du kan när som helst ändra dina cookieinställningar genom att klicka på cookiekontrollverktyget nedan eller genom att klicka här http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp och följa instruktionerna för inaktivering av annonseringsnätverken. Varje webbläsare fungerar olika och du kan läsa mer i avsnittet hjälp om hur just din fungerar.

    Läs mer om intressebaserad annonsering genom att besöka Digital Advertising Alliance på http://www.aboutads.info/choices eller Network Advertising Initiative på http://www.networkadvertising.org/choices.

    Tredjepartscookies för bättre interaktivitet på webbplatsen
    ^ upp

    Den här webbplatsen kan också stödja vissa tredjepartstjänster, bland annat delningsknappar i sociala medier som Facebook, Twitter, Pinterest och Instagram, tweetlistor (twitter) och videor som publiceras på webbplatsen (YouTube). Funktionerna använder tredjepartscookies som direkt läggs till på din enhet av tjänsterna. När du besöker vår webbplats för första gången informeras du om användningen av den här analystekniken genom en cookiebanderoll. Tekniken används bara om du tillåter det eller om du fortsätter använda webbplatsen. Du kan när som helst ändra dina cookieinställningar för att visa att du vill godkänna eller blockera den här sortens analysteknik. Varje webbläsare fungerar olika och du kan läsa mer i avsnittet hjälp om hur just din fungerar.

    Inställningar för cookies och webbläsare

    Du kan godkänna eller blockera lagring av cookies i din dator genom att ändra inställningarna i din webbläsare. Varje webbläsare fungerar olika och du kan läsa mer i avsnittet hjälp om hur just din fungerar.

    Inställningar i de största webbläsarna:

    Internet Explorer
  1. I menyn Inställningar med mera i översta högra hörnet väljer du Inställningar.
  2. Klicka på Visa avancerade inställningar.
  3. Scrolla ner till Cookies och välj det alternativ du vill ha. Om du klickar på Avancerat kan du göra inställningar manuellt.
  4. Spara dina inställningar genom att klicka på OK.

    Mozilla Firefox
  1. I menyn högst upp på sidan klickar du på Verktyg och sedan Alternativ.
  2. Välj sedan "Integritet" eller "Sekretess".
  3. Sökhistorik: I menyn Historik väljer du Använd anpassade inställningar för historik.
  4. Här kan du även välja att rensa tidigare historik eller ta bort cookies (blockera alla cookies, acceptera cookies men blockera tredjepartscookies...).
  5. Spara dina inställningar genom att klicka på OK.

    Google Chrome
  1. Klicka på fliken Anpassa och kontrollera Google Chrome i översta högra hörnet.
  2. Välj Inställningar och visa Avancerat.
  3. I avsnittet Integritet och säkerhet aktiverar du menyn Innehållsinställningar.
  4. Ange dina preferenser angående cookies och välj Blockera tredjepartscookies.

    Safari
  1. Gå till menyn högst upp och klicka på Safari och sedan Inställningar.
  2. Välj "Integritet" eller "Sekretess".
  3. Ange dina preferenser angående cookies (Blockera tredjepartscookies).

Anpassad annonsering

^ upp

Vi kan också välja att använda tredjepartsplattformar, bland annat plattformar som drivs av sociala nätverk, som Google, Facebook och Pinterest, för att visa intressebaserade annonser för dig. Det kan hända att vi konverterar din e-postadress, ditt telefonnummer eller annan information till ett unikt värde som tredjepart kan matcha med en användare på deras plattform eller med andra data som de har samlat in av dig. Genom matchningen möjliggörs intressebaserade annonser på plattformarna. Om du vill inaktivera annonserna måste du ändra dina inställningar genom att avmarkera alternativet Annonsanpassning. Plattformarna kan ha egna sekretessmeddelanden eller policyer och vi rekommenderar varmt att du läser igenom dessa. Varje webbläsare fungerar olika och du kan läsa mer i avsnittet hjälp om hur just din fungerar.

Information vi delar med andra

^ upp

Vi hyr inte ut listor, säljer eller sprider på annat sätt personuppgifter som vi samlar in om dig, med undantag för vad som beskrivs här. Vi kan komma att dela dina personuppgifter med:

  • våra närstående bolag för de ändamål som beskrivs i den här integritetspolicy.

  • tjänsteleverantörer som utför tjänster på uppdrag av oss och baserat på våra instruktioner. Vi tillåter inte att dessa tjänsteleverantörer använder eller sprider informationen med undantag för vad som krävs för att utföra tjänster på uppdrag av oss eller uppfylla gällande regelverk. Exempel på sådana tjänster kan vara enheter som behandlar kreditkortsbetalningar, hanterar beställningar och levererar webbvärd- och marknadsföringstjänster.

  • Övriga tredjeparter efter ditt godkännande.

  • Dessutom kan vi och våra närstående bolag lämna ut information om dig (i) om vi åläggs att göra så enligt lagen eller i en rättslig process, (ii) till rättsväsendet eller andra myndigheter, eller (iii) när vi anser att spridningen är nödvändig eller lämplig för att förhindra fysisk skada eller ekonomisk förlust, eller i samband med utredningen av ett misstänkt eller konstaterat bedrägeri eller olaglig verksamhet.

    Vi förbehåller oss också rätten att överföra personuppgifter som vi har om dig i händelse att vi säljer eller överlåter hela eller delar av vår verksamhet eller våra tillgångar. Om en sådan försäljning eller överlåtelse äger rum kommer vi vidta rimliga åtgärder för att se till att mottagaren använder de personuppgifter som du har lämnat till oss i enlighet med denna integritetspolicy. Efter en sådan försäljning eller överlåtelse kan du kontakta den juridiska enhet som har tagit emot dina personuppgifter med eventuella frågor som rör behandlingen av dina uppgifter.

    Dina rättigheter och alternativ

    ^ upp

    Du har vissa rättigheter och alternativ när det gäller de personuppgifter som vi samlar in från dig. Om du vill ändra dina inställningar, be oss ta bort information från våra e-postlistor eller skicka in en förfrågan, kontakta oss enligt informationen nedan.

    Avbryta prenumeration på e-postutskick

    Du kan när som helst meddela oss att du inte längre vill få marknadsföringskommunikation via e-post genom att klicka på länken Avbryt prenumeration som finns i alla marknadsföringsmejl du får av oss eller genom att kontakta oss enligt informationen nedan. Du kan också avbryta prenumerationen på marknadsföringsmejl genom att klicka här eller mejla oss på kundtjanst-se@esteelauder.com.

    Information om geografisk plats

    När du använder någon av våra appar kan vi be dig om din geografiska plats. Du kan välja att inte dela din geografiska plats genom att ändra den mobila enhetens platsinställningar. Om du inte vill dela information om din geografiska plats, följ instruktionerna i den mobila enheten om hur du ändrar relevanta inställningar. Du kan även kontakta din mobiloperatör eller tillverkaren av enheten.

    Dra tillbaka godkännande

    Du kan också när som helst dra tillbaka ett godkännande som du tidigare har gett oss och ange hur du vill bli kontaktad i framtiden. Kontakta oss då enligt instruktionerna nedan. Detta påverkar inte våra juridiska rättigheter att använda dina uppgifter baserat på det godkännande du gav före tillbakadragandet.

    Granska, ändra eller ta bort personuppgifter eller begränsa eller invända mot användningen av desamma

    Enligt gällande lag har du rätt att begära tillgång till och radering av de personuppgifter vi har lagrat om dig, eller begära att vår användning av uppgifterna begränsas, i tillämpliga fall. Du har också rätt att när som helst invända mot användningen av dina personuppgifter till direktreklam, inklusive profilering kopplad till direktreklam. I alla andra syften kan du när som helst invända mot användningen av dina personuppgifter, baserat på din aktuella situation och i enlighet med tillämplig lag. Rättigheterna kan under vissa förhållanden vara begränsade enligt tillämplig lag. Vi kan komma att vidta rimliga åtgärder för att verifiera din identitet innan du får tillgång till eller rätt att göra ändringar i uppgifterna. Du kan utöva dina rättigheter genom att kontakta oss enligt informationen nedan.

    Övriga rättigheter

    I enlighet med tillämplig lag har du rätt att, i ett strukturerat och vanligt format som kan maskinläsas, ta del av de personuppgifter som du har lämnat till oss, med ditt godkännande eller på grundval av ett avtal som du är part i. Du har också rätt att få informationen överförd till en annan registeransvarig, om så är tekniskt möjligt. Du kan utöva dina rättigheter genom att kontakta oss enligt informationen nedan. Du kan också lämna ett klagomål till en dataskyddsmyndighet.

    Dataöverföring

    ^ upp

    Vi kan komma att överföra personuppgifter som vi samlar in om dig till våra närstående bolag och tredjepartstjänsteleverantörer i andra länder än det land där informationen ursprungligen samlades in (inklusive USA), där så är nödvändigt för att uppfylla de syften som beskrivs i integritetspolicyn och dina personuppgifter kan komma att behandlas och lagras utanför det land där du är bosatt. Det är inte säkert att dessa länder har samma dataskyddslagar som i Sverige och dina personuppgifter är då underställda dessa tillämpliga lagar. EU-kommissionen anser inte att den amerikanska lagstiftningen erbjuder ett fullgott dataskydd. När vi överför dina uppgifter till andra länder skyddar vi dem på det sätt som beskrivs i den här integritetspolicyn. Vi har också infört lämpliga säkerhetsrutiner för att säkerställa en sådan dataskyddsnivå vid överföring av dina personuppgifter, bland annat genom att underteckna dataöverföringsavtal som omfattar EU-kommissionens standardavtalsparagrafer, eller så är våra tjänsteleverantörer i USA certifierade enligt Privacy Shield-överenskommelsen mellan USA:s handelsdepartement och EU-kommissionen beträffande insamling, användning och lagring av personuppgifter som överförs från EES-området till USA, eller andra tillämpliga dataöverföringsmekanismer. Du kan beställa ett dokument som beskriver dessa dataöverföringsmekanismer med hjälp av informationen nedan.

    Datalagring

    ^ upp

    Vi sparar de uppgifter du lämnar till oss under den tid som vår relation varar, samt under en rimlig tidsperiod för att kunna köra regelbundna raderingsprocesser eller följa tillämpliga bestämmelser beträffande tidsbegränsad lagring eller om så krävs enligt tvingande lag. Om du vill ta emot marknadsföringsinformation lagrar vi de uppgifter som krävs för att skicka kommunikationen till dig trots att vår kundrelation med dig har avslutats, eller efter insamlingen om du är en potentiell kund.

    Så här skyddar vi personuppgifter

    ^ upp

    Vi har infört lämpliga tekniska och administrativa skyddsåtgärder för att säkerställa en lämplig säkerhetsnivå för skydd av dina personuppgifter, i synnerhet för att skydda dina personuppgifter mot oavsiktlig, olaglig och ej auktoriserad radering, förlust, ändring, åtkomst, spridning eller användning. Det finns emellertid inte något fullgott säkerhetssystem och vi kan inte lova att uppgifter om dig är skyddade under alla omständigheter, till exempel att uppgifterna skyddas under överföring till oss eller säkerheten för data som lagras på din mobila enhet.

    Länkar till andra webbplatser

    ^ upp

    Vår webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser, i informationssyfte och som en tjänst till dig. Vår webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser, i informationssyfte och som en tjänst till dig. Länkade webbplatser kan ha egna sekretessmeddelanden eller policyer och vi rekommenderar varmt att du läser igenom dessa om du besöker länkade webbplatser. I den mån länkade webbplatser som du besöker inte ägs eller kontrolleras av oss ansvarar vi inte för webbplatsernas innehåll, användningen av sådana webbplatser eller deras sekretessrutiner.

    Uppdateringar av integritetspolicy

    ^ upp

    Vår integritetspolicy kanibland komma att uppdateras för att spegla förändringar i våra sekretessrutiner. Vi publicerar ett tydligt meddelande på vår webbplats för att underrätta dig om betydande förändringar i integritetspolicyn och markerar även i början av policyn när den senast uppdaterades.

    Så här kontaktar du oss

    ^ upp

    Om du har frågor eller synpunkter som rör sekretesspolicyn, eller om du vill utöva dina rättigheter, skicka ett brev till den juridiska enheten i det land där du är bosatt, enligt nedan, eller ett mejl till kundtjanst-se@esteelauder.com tillsammans med en kopia av en ID-handling, eller ring oss på telefonnummer 0200 753 749.

    Våra lokala närstående bolag i Sverige:
    Vårt lokala närstående bolag fungerar som registeransvarig.
    Estée Lauder Cosmetics A/S
    Delta Park 37, 2nd Floor
    2665 Vallensbaek Strand - Denmark

     

    Topp
    Powered By OneLink