Aerins värld: Skönhet


Q&A med Aerin

Vad var din inspiration för att skapa AERIN Tangier Vanille?
Tangier Vanille har inspirerats av mystiken och prakten i Tangier i Marocko - en kombination av många kulturer. Doften av kryddor, som vanilj, kanel och saffran, känns överallt. Från palatsen och trädgårdarna till de legendariska bazarerna: det finns alltid något spännande att uppleva.

Vilken typ av kvinna hade du i tankarna när du skapade den här doften?
Det här är en vardagsdoft för en kvinna som älskar en kryddig, varm doft med ett stråk av vanilj, bergamott, ambra och mysk.

Vad gör AERIN Tangier Vanille unik?
Det är berättelsen och känslan som en doft skapar som gör den unik. Tangier Vanille är inte bara en doft - det är en hel upplevelse. Doften öppnar en hemlig dörr som leder in dig till Marockos mystiska och praktfulla glans.

Kan du berätta lite om ingredienserna i parfymen?
Tangier Vanille är en unik kombination av noter som påminner mig om Marocko, särskilt vanilj och bergamott. Hjärtat av doften består av vanilj från Madagaskar, en av de finaste och mest dyrbara vaniljsorter i världen. Det unika och speciella uttrycket ger en twist av den traditionella aromen med undertoner av blommor. Det skapar en delikat men ändå fyllig arom.

Kan du berätta lite mer om förpackningen?
Nordafrikanska stammönster inspirerade mig till Tangier Vanilles förpackning. Den handmålade designen med chokladbruna toner och krämig ecru representerar doftnoterna: mörka, exotiska element kombinerat med vanilj.

Topp
Powered By OneLink